Globelink Ünimar’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Vizyon Toplantısı, “Dönüşümün Gücü” mottosuyla gerçekleştirildi.

Globelink Ünimar’ın geleneksel hale getirdiği Vizyon Toplantısı, bu sene “Dönüşümün Gücü” başlığı ile gerçekleştirildi. Tüm çalışanların ve ofis yöneticilerinin katılım sağladığı toplantıda; 2019 yılının bir değerlendirmesi yapıldıktan sonra, 2020 ve sonrası hedefleri ile iş stratejilerine yönelik planlar masaya yatırıldı.

Toplantıda, büyük bir değişim içinde olan dünyaya ve çalışma hayatına paralel bir vizyonda hareket etmenin küresel değerlere, teknolojik ve inovatif yaklaşımlara adapte olmaktan geçildiğine vurgu yapıldı.

Globelink Ünimar Kurucu Ortağı Cihan Yusufi açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, şirketlerin hedeflerine ulaşmaları için tüm departmanların aynı amaca yönelik olarak fikir birliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, her yıl düzenlenen vizyon toplantılarının bu nedenle büyük bir öneme sahip olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Globelink Ünimar’ın Türkiye’de bulunan dokuz ofisinin de katılım gösterdiği, ürün ve şube yöneticilerinin sunum yaptıkları Vizyon 2020 Toplantısı, Ritim Atölyesi ve Kahoot! uygulamasının ardından sona erdi.

advanced divider

Her sayısıyla lojistik sektörünün güncel konularını okuyucuları ile buluşturan Argemonia’nın tüm sayılarına aşağıdaki linkten ulaşabilir, en güncel konuları Blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

    deniz temizleme projesi
    Temmuz 12, 2024

    Deniz Yüzeyi Temizleme Aracımız ile 450 Kilogram Atık Topladık!

    30 yıllık tecrübesiyle lojistik ve tedarik zinciri sektörünün öncüleri

    Mayıs 30, 2024

    Globelink Ünimar’ın Sunum Sponsoru Olduğu SW Summit’24 Gerçekleşti

    Globelink Ünimar, Türkiye’nin en büyük akıllı depo yönetimi etkinliği